top of page
Consultanta lucrari de licenta si lucrari de disertatie master. Tu iti scrii singur lucrar

Consultanta Lucrari de Licenta

Oferim consultanta gandita special pentru a-i ajuta pe oamenii care scriu lucrari de licenta intr-un mod etic si legal si inteleg ca procesul de redactare lucrare de licenta este un proces individual, care nu ar trebui externalizat niciodata altor persoane sau website-uri care vand lucrare de licenta sau care ofera servicii de redactare lucrari de licenta la comanda.

01

Nu vindem lucrari de stiintifice

Site-ul nostru nu a vandut si nu va vinde niciodata lucrari stiintifice, se forma lucrari de licenta, lucrari de disertatie master, lucrari de grad 1 sau lucrari de doctorat. Daca prin intermediul platformei noastre se obtin materiale acestea sunt doar modele menite sa te ajute pe tine sa iti faci singur propria ta lucrare.

03

Citeste termenii si conditiile

Termenii si conditiile de colaborare ale site-ului nostru reprezinta contractul care guverneaza intreaga colaborare nu noi. Este obligatoriu sa citesti, intelegi si sa fi de acord in totalitate cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului inainte de a solicita orice forma de colaborare cu echipa noastra.

02

Nu incalcam leagea

Nu incalcam si nu am incalcat niciodata legea (atat legea nr.199/2023 cat si alte legi), de aceea, inainte de a solicita orice forma de colaborare cu noi trebuie sa cunosti legea aplicabila in Romania. In caz contrar, suntem nevoiti sa intrerupem in orice moment colaborarea cu tine.

04

Consultanta lucrari de licenta

Serviciile oferite de echipa noastra prin actualul website sunt strict de consultanta, nicidecum de redactare lucrari de licenta la comanda, vanzare sa punere la dispozitie de lucrari stiintifice. Prin consultanta oferita de noi, tu iti scri singur lucrarea de licenta de la zero, legal, etic si moral.

bottom of page