Modul de lucru 100% corect și transparent

Încă de la început vei avea parte de un consultant dedicat ție. Astfel încât să poți ține legătură cu acesta pe tot parcursul colaborării noastre.

Consultantul tău pe tot parcursul colaborării, și după.

Fie că ne contactezi folosind formularul, pe mail sau ne contactezi direct, vei intra în legătură cu un consultant specializat, atent la nevoile tale. Acesta va fi alături de tine pe tot parcursul colaborării, asigurându-se că totul este bine și că tu știi mereu statusul. În felul acesta vom avea toate materialele și informațiile de care avem nevoie.

2

Primești un tutore personal

Consultantul va găsi pentru tine cel mai bun tutore colaborator care va fi special selectat în funcție de nevoia ta, domeniul si complexitatea colaborării. Acesta va realiza pentru ține tot ce ai nevoie de la zero.

3

Primești exact ce îți dorești

Când treaba tutorelui tău este aproape gata, consultantul te va anunță și te va asista cu tot ce ai nevoie astfel încât tu să poți să te asiguri de calitatea materialului pe care tutorele l-a realizat pentru tine înainte de a face viramentul bancar. După efectuarea transferului vei primi toate materialele pe email.

4

Servicii de top și după colaborare

Chiar și după ce colaborarea noastră s-a încheiat și tu ai primit toate materialele pe email, poți păstra în continuare legătură cu consultantul tău. Acesta te va asista în continuare, fără nici un cost, cu revizuiri și indicații.

Specialist

Cerere

Avem acces la sute de biblioteci, atât în mediul online cât și fizice. Tutorii noștri îți vor respectă întocmai cărțile trimise de tine, chiar dacă ne spui doar titlurile acestora.

books on bookshelf_edited.png