top of page
  • Writer's pictureArdeleanu Iulian

Motive extraordinare pentru a redacta lucrarea de disertatie din timp

  1. Timp suficient pentru cercetare: Daca incepi sa iti faci lucrarea de disertatie din timp, vei avea suficient timp pentru a face cercetare amanuntita si a aprofunda subiectul ales. In caz contrar, daca incepi sa lucrezi la lucrarea de disertatie in ultimul moment, risti sa te limitezi la sursele pe care le gasesti mai usor si sa nu ai timp suficient pentru a cerceta tema in profunzime.

  2. Eviti stresul: Daca incepi sa iti faci lucrarea de disertatie din timp, vei avea suficient timp pentru a o aborda pas cu pas, fara a fi nevoit sa te grabesti sau sa te ingrijorezi ca nu vei termina la timp. Astfel, iti vei putea planifica mai bine timpul si vei evita stresul care poate aparea atunci cand trebuie sa te concentrezi pe mai multe sarcini in acelasi timp.  1. Ai mai multe sansa sa obtii o nota mai buna: Daca iti faci lucrarea de disertatie din timp, vei avea mai mult timp pentru a o revizui si a o imbunatati, ceea ce poate duce la o nota mai buna. De asemenea, daca iti planifici mai bine timpul, vei avea mai multe sansa sa acorzi atentie detaliilor care conteaza, precum structura, coerenta si claritatea lucrarii tale.

  2. Te obisnuiesti cu procesul de scriere: Daca incepi sa iti faci lucrarea de disertatie din timp, vei avea ocazia sa te obisnuiesti cu procesul de scriere. Vei putea experimenta diferite metode de lucru si vei putea afla care sunt cele mai eficiente pentru tine. De asemenea, vei putea primi feedback din partea profesorilor sau a colegilor tai, ceea ce te va ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de scriere.

  3. Te poate ajuta sa iti formezi deprinderi bune de lucru: Daca iti faci lucrarea de disertatie din timp, vei invata sa iti gestionezi timpul mai eficient si sa iti planifici mai bine sarcinile.

bottom of page