top of page
  • Writer's pictureArdeleanu Iulian

Elemente cheie la o lucrare de licenta pe domeniul istorie

O lucrare de licenta sau o lucrare de disertatie in domeniul istoriei reprezinta o cercetare stiintifica aprofundata asupra unui subiect din domeniul istoriei. Aceasta poate fi istoria unui anumit eveniment, a unei perioade de timp, a unei regiuni sau a unei societati, civilizatii. Lucrarea trebuie scrisa in stil academic iar aceasta trebuie sa contina o introducere care sa prezinte contextul istoric al subiectului ales, o sectiune de cercetare care sa prezinte rezultatele cercetarii dvs. si o concluzie care sa rezume principalele concluzii ale cercetarii dvs. si ce sugestii poate oferi pentru eventuale cercetari viitoare in acest domeniu. Lucrarea de licenta este o parte importanta a programului de studii in domeniul istoriei, aceasta reprezinta o oportunitate de a dezvolta abilitati de cercetare si de a contribui la dezvoltarea cunostintelor din domeniul istoriei.Structura unei lucrari de licenta pe domeniul istoriei are o structura similara cu a lucrarilor din oricare alt domeniu stiintific. Mai jos aveti o sugestie de structura generala pe care o puteti urma:

· Cuprinsul

· Introducerea

· Corpul lucrarii. Aceasta este partea principala a lucrarii, partea in care prezentati rezultatele cercetarii dvs. Aceasta sectiune poate fi impartita in capitole si subcapitole.

· Concluziile

· Bibliografia

· AnexeleEste foarte important sa va asigurati ca respectati cerintele universitatii si ale coordonatorului in ceea ce priveste formatarea si prezentarea lucrarii. Spre exemplu, trebuie sa respectati regulile de citare si sa folositi un stil de scriere care sa fie clar si coerent.

Echipa noastra se ocupa de lucrari de licenta si de lucrari de disertatie de 14 ani si de aceea suntem cel mai bun site pentru lucrari de licenta. Suntem in top cand vine vorba de redactare lucrare de licenta. Redactam licente neplagiate oferind seriozitate si garantia unor lucrari neplagiate.

bottom of page