top of page
  • Writer's pictureArdeleanu Iulian

Elaborarea bibliografiei la o lucrare de licenta

Atunci cand elaborati o lucrare de licenta sau o lucrare de disertatie, este foarte important sa includeti si o bibliografie care sa cuprinda toate sursele utilizate in cercetarea dvs. O bibliografie bine realizata este esentiala in validarea muncii dvs. si pentru a arata ca v-ati bazat pe surse academice de incredere. Mai jos veti gasi cateva sfaturi utile in ceea ce priveste elaborarea unei bibliografii complete si corecte.1. Incepeti cu un plan mai intai, inainte de a incepe cercetarea, este foarte important sa aveti un plan bine structurat, care sa includa subiectele si argumentele principale. Acest lucru va ajuta sa identificati sursele care sunt relevante si sa le organizati intr-un mod coerent in bibliografie.2. Utilizati surse credibile. Asigurati-va ca sursele pe care le utilizati sunt academice si credibile. Acest lucru include cautarea in bazele de date academice, precum JSTOR, Google Scholar si bibliotecile universitare. Evitati surse precum Wikipedia, bloguri si alte surse care pot fi nesigure.

3. Identificati tipurile de surse. In functie de subiectul lucrarii dvs., sursele pot varia, precum carti, reviste, articole, rapoarte, documente oficiale si alte surse. Identificati sursele relevante pentru dvs. si apoi clasificati-le in tipurile potrivite.

4. Includeti toate sursele utilizate. Includeti toate sursele pe care le utilizati in cercetare, indiferent daca acestea au fost citate sau nu. Acest lucru arata cititorilor ca ati utilizat suficiente surse si va oferi informatii suplimentare pentru a aprofunda subiectul.

5. Citati sursele in mod corect. Este foarte important sa citati sursele in mod corect, pentru evitarea plagiatului si pentru a oferi informatii complete despre autor, titlu, editura si anul publicarii. Asigurati-va ca utilizati stilul de citare recomandat de catre universitatea dvs. sau de catre ghidul de redactare. Cele mai comune stiluri de citare include APA, MLA si Chicago.

Echipa noastra se ocupa de lucrari de licenta si de lucrari de disertatie de 14 ani si de aceea suntem cel mai bun site pentru lucrari de licenta. Suntem in top cand vine vorba de redactare lucrare de licenta. Redactam licente neplagiate oferind seriozitate si garantia unor lucrari neplagiate.

bottom of page