top of page
  • Writer's pictureArdeleanu Iulian

Cum alegi structura lucrarii de licenta?

Introducerea

In momentul in care scrieti o lucrare de licenta sau o lucrare de disertatie, trebuie sa aveti in considerare structura. O structura buna va face lucrarea mult mai usor de citit, inteles si revizuit. De asemenea, ajuta daca este clar si concis, deoarece acest lucru ajuta cititorii sa priveasca cu un ochi proaspat.Primul paragraf

Primul paragraf trebuie sa fie rezumatul lucrarii. Trebuie sa inceapa cu o introducere a subiectului si sa explice de ce este important, apoi sa descrie ce vei face mai departe in cercetarea ta si, in final, sa explici cum intentionezi sa iti prezinti constatarile facute in urma cercetarii.

Al doilea paragraf

Acesta este rezumatul primului paragraf. Trebuie sa fie o declaratie concisa a ceea ce ati facut, dar poate contine si putin mai multe detalii daca trebuie sa explicati ceva anume care nu avea sens in primul paragraf.Al treilea paragraf

In acest paragraf trebuie sa rezumati despre ce a fost lucrarea dvs. de licenta si cum a functionat. Acesta este, de asemenea, locul perfect pentru a explica de ce a fost important si cum ati facut-o.

De exemplu, daca ati studia in lucrare atitudinile cetatenilor fata de cheltuielile guvernamentale pentru transportul public, ar fi util sa explicate cate persoane ati chestionat, din cate orase si ce parere au acestia, daca ar trebui scazut sau crescut pretul la transportul in comun. De asemenea, puteti mentiona si varsta lor, daca sunt student sau nu, sexul, etc.

Declaratia licentei este principalul punct al lucrarii dvs. Aceasta este ceea ce cititorii vor cauta atunci cand iti vor citi cercetarea, de aceea trebuie sa fie clar de la inceput. Paragraful concluziei este locul in care va incheiati lucrarea si trageti concluziile din aceasta, precum si oferiti o scurta prezentare generala a ceea ce ati invatat prin acest proces de cercetare care ar putea fi de folos in cercetarile viitoare.

Citind acest articol ar trebui sa intelegeti de ce structura aveti nevoie pentru lucrarea de licenta. Urmatorul pas fiind determinarea dimensiunii hartiei.

Echipa noastra se ocupa de lucrari de licenta si de lucrari de disertatie de 14 ani si de aceea suntem cel mai bun site pentru lucrari de licenta. Suntem in top cand vine vorba de redactare lucrare de licenta. Redactam licente neplagiate oferind seriozitate si garantia unor lucrari neplagiate.

bottom of page