top of page
  • Writer's pictureArdeleanu Iulian

Conteaza la o lucrare de licenta sau de disertatie notele de subsol?

Notele de subsol joaca un rol important in lucrarile de licenta sau de disertatie, deoarece acestea ofera cititorului informatii suplimentare si detalii despre sursele utilizate sau despre aspecte relevante ale subiectului.

In primul rand, notele de subsol ar trebui utilizate pentru a oferi cititorului o lista completa a surselor utilizate in lucrare. Acest lucru ar permite cititorului sa verifice sursele si sa ia in considerare informatiile suplimentare disponibile.

De asemenea, notele de subsol pot fi utilizate pentru a oferi informatii suplimentare despre aspecte relevante ale subiectului, cum ar fi definitii, precizari sau detalii necesare intelegerii subiectului. Acest lucru ar permite cititorului sa inteleaga mai bine subiectul lucrarii si sa evalueze argumentele si metodologia folosita.

Este important ca aceste note sa fie organizate si aranjate logic, si sa fie documentate corespunzator pentru a permite cititorului sa verifice si sa acceseze usor sursele utilizate sau informatiile suplimentare.In concluzie, notele de subsol sunt importante pentru lucrarile de licenta sau de disertatie, deoarece acestea ofera cititorului informatii suplimentare si detalii despre sursele utilizate sau despre aspecte relevante ale subiectului. Acestea ar trebui utilizate pentru a oferi cititorului o lista completa a surselor utilizate in lucrare si pentru a oferi informatii suplimentare despre aspecte relevante ale subiectului. Este important ca aceste note sa fie organizate si aranjate logic si sa fie documentate corespunzator pentru a permite cititorului sa verifice si sa acceseze usor sursele utilizate sau informatiile suplimentare. Acest lucru va ajuta sa inteleaga si sa evalueze argumentele si metodologia folosita in lucrare si va aduce credibilitate si autoritate lucrarii tale.bottom of page