top of page
  • Writer's pictureArdeleanu Iulian

Ce reprezinta o lucrare de licenta pe domeniul istorie?

O lucrare de licenta sau o lucrare de disertatie este un proiect de cercetare care este necesara ca parte a unui program de absolvire a unei facultati pentru a obtine o diploma de absolvent, care reprezinta o calificare postuniversitara.Daca alegeti sa scrieti o lucrare de licenta sau de naster pe tema istoriei, trebuie sa alegeti o anumita zona de istorie pe care sa va axati si sa efectuati cercetari pe tema respectiva. Aceasta implica citirea si analiza surselor primare si secundare, precum documente istorice, artefacte si articole academice, pentru a intelege mai aprofundat subiectul.In lucrarea dvs., va trebui sa va prezentati cercetarea intr-o maniera clara si logica, folosint citarile si referintele necesare pentru a recunoaste munca altora. De asemenea, trebuie sa demonstrate intelegerea dvs. asupra contextului si semnificatia acestuia in domeniul istoriei.

Lucrarea dvs. de licenta sau de disertatie va fi revizuita de catre un grup de experti in domeniul istoriei si s-ar putea sa va ceara sa va sustineti lucrarea printr-un examen oral. Lungimea si formatul lucrarii variaza in functie de cerintele specifice ale programului dvs. de studii si de universitatea pe care o urmati.

Mai jos aveti cateva idei de subiecte pentru o lucrare in domeniul istoriei:


· Impactul Revoluției Industriale asupra societății și economiei în Europa în secolul al XIX-lea.

· Rolul femeilor în mișcările pentru drepturi civile și libertate în SUA în secolul al XX-lea.

· Evoluția ideilor politice și sociale în Europa în timpul Renascentistei.

· Influence of colonialism on the development of Third World countries.

· The role of religion in shaping political and social movements in history.

· The impact of technological advances on warfare throughout history.

· The evolution of education systems in the modern era.


Acestea sunt cateva exemple. Puteti alege oricare alt subiect care va intereseaza si care se incadreaza in acest domeniu. Este important sa alegeti un subiect usor de abordat, astfel incat sa puteti face o cercetare detaliata si sa prezentati o lucrare de calitate.

Echipa noastra se ocupa de lucrari de licenta si de lucrari de disertatie de 14 ani si de aceea suntem cel mai bun site pentru lucrari de licenta. Suntem in top cand vine vorba de redactare lucrare de licenta. Redactam licente neplagiate oferind seriozitate si garantia unor lucrari neplagiate.

bottom of page