top of page
  • Writer's pictureArdeleanu Iulian

Ce este de stiut despre al doi-lea capitol dintr-o lucrare de licenta?

Cel de-al doilea capitol la o lucrare de licenta sau o lucrare de disertatie, cunoscut si sub numele de “capitolul de revizuire a literaturii”, este essential in a oferi cititorului o perspectiva asupra cercetarilor anterioare asupra subiectului lucrarii si pentru a stabili contextul lucrarii. Acest capitol are rolul de a prezenta o imagine de ansamblu asupra cercetarilor anterioare si sa arate cum acestea se incadreaza in domeniul respectiv.In primul rand, acest capitol trebuie sa prezinte o revizuire a celei mai importante literaturi legate de subiectul abordat in lucrare. Acest lucru va permite cititorului sa inteleaga cum s-au format si au evoluat toate ideile si teoriile care au condus la actualul subiect si cum acesta se raporteaza la lucrarea ta de licenta.De asemenea, acest capitol trebuie sa examineze si contributiile anterioare, cum sunt studiile relevante si rezultatele din cercetarile anterioare, dar si punctele forte si slabiciunile acestora. Acest lucru va permite cititorului sa inteleaga unde se situeaza propria cercetare din lucrare in contextul cercetarilor anterioare.

Este foarte important ca aceasta parte, acest capitol, sa fie organizat logic, sa prezinte o structura clara pentru a permite cititorului sa urmareasca fluxul gandirii si sa inteleaga raportul ideilor tale asupra celor din studiile anterioare. Este important ca acest capitol sa fie scris clar, si sa fie documentat corespunzator pentru a permite cititorului sa verifice sursele si sa evalueze validitatea si robustetea argumentelor din lucrarea ta de licenta.

In concluzie, cel de-al doilea capitol dintr-o lucrare de licenta sau o lucrare de disertatie, joaca un rol important, acela de a oferi cititorului o perspectiva asupra cercetarilor anterioare legate de subiectul lucrarii si in stabilirea contextului pentru propria cercetare. Acesta trebuie sa prezinte o revizuire a celei mai bune si importante literaturi legate de subiectul abordat in lucrare, contributiile anterioare si sa fie organizat si documentat corespunzator pentru a permite cititorului sa inteleaga si sa evalueze metodologia utilizata si argumentele aduse in lucrare.

Echipa noastra se ocupa de lucrari de licenta si de lucrari de disertatie de 14 ani si de aceea suntem cel mai bun site pentru lucrari de licenta. Suntem in top cand vine vorba de redactare lucrare de licenta. Redactam licente neplagiate oferind seriozitate si garantia unor lucrari neplagiate.

bottom of page