top of page
  • Writer's pictureArdeleanu Iulian

Cat de mult conteaza concluzia la o lucrare de licenta?

Concluzia la o lucrare de licenta sau o lucrare de disertatie este ultima parte a acesteia, jucand un rol important in finalizarea documentului si in transmiterea rezultatelor cercetarii. Este foarte important ca aceasta parte sa fie scrisa cu multa atentie, pentru a oferi cititorului o imagine clara asupra rezultatelor obtinute in cercetare si asupra concluziilor trase.In primul rand, concluzia trebuie sa prezinte o revizuire a obiectivelor lucrarii si cum acestea au fost atinse sau nu au fost atinse. Acest lucru permite cititorului sa inteleaga modul in care au fost abordate problemele propuse si care au fost rezultatele obtinute.De asemenea, concluzia trebuie sa prezinte si analiza rezultatelor pe care le-ai obtinut, cum ar fi concluziile si implicatiile acestora in domeniul respectiv. Acest lucru va permite cititorului sa inteleaga unde se situeaza cercetarea proprie in contextul cercetarilor anterioare si cum aceasta contribuie la dezvoltarea cunostintelor din domeniul de studiu.

Este important ca aceasta parte din lucrare sa fie scrisa clar si sa fie documentata corespunzator pentru a permite cititorului sa verifice sursele tale a evalua validitatea argumentelor aduse in lucrare. Este important ca concluzia sa fie structurata logic si sa prezinte o structura clara pentru a permite cititorului sa urmareasca fluxul gandirii si sa poata sa inteleaga concluziile pe care le-ai tras in lucrare.

In concluzie, concluzia lucrarii joaca un rol important in finalizarea lucrarii si in transmiterea rezultatelor cercetarii effectuate. Ea trebuie sa prezinte o revizuire a obiectivelor lucrarii, o analiza a rezultatelor obtinute in urma cercetarii si sa fie scrisa si documentata corespunzator pentru a permite oricarui citator sa inteleaga si sa evalueze rezultatele obtinute in lucrare.

Echipa noastra se ocupa de lucrari de licenta si de lucrari de disertatie de 14 ani si de aceea suntem cel mai bun site pentru lucrari de licenta. Suntem in top cand vine vorba de redactare lucrare de licenta. Redactam licente neplagiate oferind seriozitate si garantia unor lucrari neplagiate.

bottom of page